Film

Skribent

EvaEpic

14 april 2012 | 14:01

Woody Allen återvänder till USA

Spekulationerna har varit många kring var Woody Allens nästa film ska spelas in och nu har han gett oss svaret.

Woody Allen är regissören med förkärlek för Europa, några exempel på detta är "Midnight in Paris", "Vicky Cristina Barcelona" och den aktuella "To Rome With Love". Spekulationerna har varit många kring vart hans nästa film ska spelas in och om han kommer att återvända till att filma i USA.Det verkar trots allt som att Woody inte kommer att behöva sitt pass för sin nästa film. Vid den Italienska premiären av "To Rome With Love" förnekade han ryktena kring att han tänkt filma i Köpenhamn och bekräftade att nästa film kommer att spelas in i USA, mestadels i San Francisco men också i New York.

Detta blir den första av Woodys filmer som spelas in i hemlandet sedan 2009 och hans andra amerikanska film på 8 år. Detaljer kring filmen finns det förstås inte. Det ryktas dock om att Bradley Cooper och Cate Blanchett skulle spela i filmen...

Något inspelningsdatum finns inte, kanske för att Woodys kalender är fullsmockad med bland annat "Fading Gigolo" där han, ovanligt nog, står framför kamera istället för bakom. Inspelningarna startar nu i april. Förutom det så ska pjäsen "Bullets Over Broadway" ha premiär under 2013.

| 14 april 2012 14:01 |