Film

Skribent

MovieZine

22 februari 2021 | 12:35

"Wonder Woman 1984" släpps på HBO Nordic den 26 mars

Bekräftat: DC:s senaste storfilm skippar biograferna och går direkt till streaming.
DC-filmen "Wonder Woman 1984" blev utan svensk biopremiär, men fansen behöver nu inte vänta länge till. Nu kan vi bekräfta att filmen kommer till HBO Nordic om drygt en månad, den 26 mars.

MovieZine var först med att berätta om Warner Bros ändrade planer - den svenska biopremiären som skulle ske nu i veckan ställdes in med kort varsel. Istället blir det streamingpremiär på HBO Nordic som även får flera andra stora WB-filmer under 2021.

"Wonder Woman 1984" snabbspolar till 1980-talet och till Wonder Womans nästa stora äventyr, ridandes på blixtar genom skyn, iklädd vingar av guld på jakt efter en dröm och två nya fiender: Max Lord och Cheetah. Regissören Patty Jenkins och Gal Gadot i titelrollen bjuder på "en snygg och underhållande superhjältefilm som tillhandahåller precis den lagom dos mirakel vi behöver i dessa tider", enligt MovieZines recension.

I rollistan ser vi också Chris Pine som Steve Trevor, Kristen Wiig som Cheetah, Pedro Pascal som Max Lord, Robin Wright som Antiope och Connie Nielsen som Hippolyta.

Filmen hade biopremiär i USA 25 december 2020.
| 22 februari 2021 12:35 |