Film

Skribent

EvaEpic

16 april 2012 | 13:01

Wiseman om "Total Recall"

Regissören Len Wiseman ser ingen mening med att göra en direkt remake på "Total Recall", därför kan vi fortfarande se fram emot överraskningar.

Är du lite orolig över att överraskningarna blir få i den kommande remaken på "Total Recall" efter att ha sett originalet? Enligt regissören Len Wisemans observation så är en direkt remake på en film meningslös. Filmen kostar runt 200 miljoner dollar, så den tar antagligen en dramatisk vändning utifrån originalets material.

- Jag är inte intresserad av att bara uppdatera Paul Verhoevens film med specialeffekter, sa Wiseman till EW. Manuset går längre in i huvudkaraktären Quaids huvud. Hur skulle det vara, att få veta att man är någon annan?

Här är filmens synopsis:

" Välkomna till Rekall, ett företag som kan förvandla dina drömmar till verkliga minnen. För en fabriksarbetare som heter Douglas Quaid (Colin Farrell), trots att han har en vacker fru (Kate Beckinsale) som han älskar, låter drömturen som en perfekt semester från sitt frustrerande liv - verkliga minnen av livet som en super-spion kanske är precis vad han behöver. Men när det går fruktansvärt fel, blir Quaid en jagad man. Han befinner sig på flykt från polisen - som kontrolleras av kansler Cohaagen (Bryan Cranston), ledaren för den fria världen - Quaid får hjälp av en rebell Fighter (Jessica Biel) för att hitta den som är ansvarig för motståndsrörelsen (Bill Nighy) och stoppa Cohaagen. Gränsen mellan fantasi och verklighet blir suddig och Quaid upptäcker sin sanna identitet, hans sanna kärlek, och sitt sanna öde."

Vi kommer bland annat se Colin Farrell, Kate Beckinsale, Bryan Cranston och Jessica Biel.

"Total Recall" ska ha premiär den 3 augusti.

| 16 april 2012 13:01 |