Film

Skribent

Viktor Eriksson

3 maj 2024 | 19:00

Will Smith och Martin Lawrence sätter allt på spel i nya “Bad Boys”-bilder

Will Smith utlovar nostalgi men också att saker ska kännas åldersanpassade.
Entertainment Weekly har nu släppt en samling nya bilder från “Bad Boys: Ride or Die” som har premiär den 5 juni. Den kommande fjärde “Bad Boys”-filmen i ordningen handlar om att poliserna Mike Lowrey och Marcus Burnett utreder misstänkt korruption inom poliskåren i Miami, varpå deras egna rykten sätts på spel.
 
I filmen återvänder Will Smith och Martin Lawrence till sina huvudroller som de spelade för första gången i “Bad Boys” från 1995. “Bad Boys: Ride of Die” är den andra “Bad Boys”-filmen som regisseras av duon Adil & Bilall efter “Bad Boys for Life”. De första två filmerna i serien regisserades istället av Michael Bay.
 
– Jag ser väldigt mycket fram emot den här filmen. Vi vill att den ska kännas nostalgisk men vi vill också att karaktärerna ska uppleva saker som är anpassade efter ålder och erfarenhet. Det är en utmaning att hålla det kul och spännande så att popcorn-delen är bra, men också så att det blir gourmetpopcorn. Det är popcorn, men med en specialsås, säger Will Smith till Entertainment Weekly.
 
Du kan spana in samtliga nya bilder nedan
 
Är du pepp på “Bad Boys: Ride or Die"?
 
 
 
 
 
| 3 maj 2024 19:00 |