Film

Skribent

Oskar Möller

15 september 2021 | 11:00

Sångbombande Will Ferrell stjäl showen i Ryan Reynolds TikTok

Vad kan vara bättre än en skönsjungande Ryan Reynolds? En skönsjungande Ryan Reynolds med en skrålande Will Ferrell i bakgrunden!
Alla vet att Ryan Reynolds gillar att bjuda på sig själv.  I rollen som Deadpool har han tagit duken med storm i flera filmer och gett Marvels spjuveraktige ninjamördare en mjukare och mer älskvärd framtoning.
 
Att göra en karaktär som Deadpool som ständigt spräcker den fjärde väggen passar Reynolds perfekt - han är en av tämligen få A-listskådisar som älskar interaktionen på sociala medier och har ett närapå legendariskt Insta och Twittergame.
 
 
I veckan tog skådespelaren en liten paus från inspelningen av den kommande musikalfilmen "Spirited" - (baserad på Charles Dickens "En julsaga" som filmatiserats förr) för att varva ner och skapa content för sina fans. Valet föll på en egen version av Mikas "Grace Kelly" - en utmanande låt som är en populär challenge på plattformen.
 
Den kanadensiske hann dock knappt sjunga några rader av den svängiga croonerlåten innan hans Spirited- motspelare Will Ferrell - vår  egen Sverige och schlagerälskande favorit - hoppade fram ur ingenstans och började skråla med i bakgrunden till fansens enorma förtjusning. 
 
Succén var ett faktum när klippet omedelbart kom upp i miljontalet views (nu uppe i över 47 miljoner och ökar ständigt). Man riktigt ser produktionsbolagen gnugga händerna av förtjusning för en viral marknadsföring som kommer att dra publik till den kommande filmen. Väl spelat Ryan och Will, väl spelat!
| 15 september 2021 11:00 |