Film

Skribent

Josefine Krischausky

7 juli 2021 | 11:30

Will Ferrell och Ryan Reynolds filmar julmusikalen "Spirited"

Den kommande Apple-filmen är ännu en nytolkning av Charles Dickens-klassikern "A Christmas Carol".
I februari rapporterade The Hollywood Reporter att Will Ferrell och Ryan Reynolds spelar mot varandra i den kommande julfilmen "Spirited". Projektet är ännu en nytolkning av Charles Dickens klassiska kortroman "A Christmas Carol", denna gång i musikalisk tappning.
 
Vid det laget slogs flera studios fortfarande om filmen, och några inspelningsdatum var inte heller satta. Nu är det däremot klart att Apple har fått rättigheterna, och en första bild från inspelningen visar att produktionen officiellt är igång.
 
Reynolds berättar nyheterna på sin Twitter, genom att dela en bild på sig själv och Ferrell, som han kallar för en av sina egna idoler.
 
 
Den vi det här laget bekanta historien följer en ensam och argsint man, här spelad av Reynolds, som en natt får besök av tre stycken spöken – som var för sig representerar det förflutna, nutiden och framtiden – vilka ska hjälpa honom att se över och förändra sin egen tillvaro. Ferrell spelar ett av spökena, medan ett annat av dem spelas av Sunita Mani ("Glow", "Mr. Robot"). Även Octavia Spencer finns med på rollistan. 
 
Filmen både skrivs och regisseras av Sean Anders och John Morris, som även ligger bakom "Daddy's Home"-filmerna, där Ferrell spelade en central roll. Det är ännu inte bekräftat när "Spirited" förväntas få premiär hos Apple TV+. 
| 7 juli 2021 11:30 |