Skribent

Carl Adam Anderberg

29 april 2016 | 22:00

Will Ferrell drar sig ur Alzheimer-komedin "Reagan"

Efter massiv kritikstorm.
Nyligen rapporterade vi att Will Ferrell skulle spela Ronald Reagan i en komedi som skulle fokusera på Reagans demens. Ex-presidenten led som bekant av Alzheimer under sin andra period vid makten. Ferrell skulle även producera filmen genom sitt bolag Gary Sanchez Productions.

Nu verkar det dock som att Ferrell dragit sig ur, vilket ska bero på den massiva kritik som riktats mot projektet. Bland annat från Ronald Reagans son Michael, som twittrade:


Tidningen Page Six har också fått uppgifter om att Will Ferrell inte längre är med i projektet, och att han kanske aldrig har varit det. En representant för Ferrell ska ha sagt följande:

- "Reagan"-manuset är ett av flera manus som har skickats till Will Ferrell och som han har övervägt. Och även om det inte alls är en "Alzheimer-komedi" som det har sagts, så ämnar inte Mr. Ferrell att göra filmen.

Manuset till filmen "Reagan" är skrivet av Mike Rosolio och handlar om hur en praktikant får i uppdrag att övertyga Reagan om att han är en skådespelare som spelar president i en film. Det figurerade på "Svarta listan" förra året, en lista där årets bästa manus som inte filmats sammanställs. Men nu verkar det alltså som att vi inte kommer få se filmen, åtminstone inte på ett tag.

Vad tycker du? Är det okej att skämta om vad som helst?
| 29 april 2016 22:00 |