Trailer

Skribent

Erika Jarhed

6 februari 2023 | 15:30

Remaken av "White Men Can't Jump" bjuder på både basket och humor

I maj får vi se remaken av 90-talsfilmen "White Men Can't Jump" där rapparen Jack Harlow gör sin skådespelardebut - se den första trailern!
Komedifilmen "White Men Can't Jump" från 1992 får i år en remake med samma namn, som denna gången regisseras av Calmatic (Charles Kidd II). Han har tidigare gjort musikvideos, bland annat till hitlåten "Old Town Road" av Lil Nas X.
 
Rapparen Jack Harlow gör sin skådespelardebut i filmen och nu har den första trailern släppts som visar upp hans komiska sidor!
 
 
Originalfilmen regisserades av Ron Shelton och handlade om Billy (Woody Harrelson), en vit basketspelare som livnär sig på vadslagning om huruvida han kan spela basket eller inte. På grund av hans hudfärg tror många att han inte kan det. En dag vinner han mot Sidney (Wesley Snipes), och de båda basketspelarna väljer att gå samman för att lura motståndare på pengar runt om på Los Angeles basketplaner. 
 
I remaken kommer Harlows kompanjon spelas av Sinqua Walls, som tidigare har medverkat i serier som "Teen Wolf", "Once Upon a Time" och "The Secret Life of the American Teenager". Filmen har ännu inget svenskt premiärdatum, men får sin amerikanska premiär på Hulu 19 maj i år.
 
Ser ni fram emot en ny version av 90-talsfilmen?
| 6 februari 2023 15:30 |