Film

Skribent

MovieZine

11 augusti 2022 | 17:05

Warner Bros överväger att skrota DC-filmen "The Flash"

De sitter på en svindyr superhjältefilm där stjärnan är toxic. Hur ska Warner Bros hantera problembarnet Ezra Miller?
Ezra Miller har satt Warner Bros i en knepig sits, minst sagt, på grund av sitt irrationella och kriminella beteende. Häromdagen anklagades skådespelaren för inbrott och stöld i hemstaden Vermont, och det är bara den senaste av alla skandalrubriker. Under flera månader har vi kunnat läsa rapporter om bland annat bråk och slagsmål.
 
Knappast en drömsituation för studion som släpper superhjältefilmen "The Flash" med Ezra Miller i huvudrollen nästa sommar. Hur ska Warner Bros hantera denna PR-mardröm?
 
Enligt Hollywood Reporter överväger studion just nu tre alternativ:
 
1. Miller söker professionellt hjälp för sitt beteende, och kan senare tala ut i en öppenhjärtig intervju om allt som hänt de senaste åren.
 
2. Om Miller vägrar att söka hjälp kan studion ändå släppa filmen. Huvudrollsinnehavaren kommer däremot inte att medverka i några intervjuer, och rollen som The Flash kommer därefter att bytas ut.
 
3. Det mest drastiska scenariot (men inte omöjligt sedan WB slaktade "Batgirl") är att man skrotar "The Flash" helt och hållet. Det vore för dyrt att filma om Ezra Millers alla scener, men såklart kostsamt ("The Flash" kostade 200 miljoner dollar att spela in).
 
 
"The Flash" sägs vara en viktig film för Warner Bros, som än så länge är beslutna att släppa den på bio - men helst utan all negativ press som det kommer att innebära. Vi avundas inte deras PR-team, men hoppas samtidigt att Ezra Miller (som använder pronomen they/them) får den hjälp hen behöver.
| 11 augusti 2022 17:05 |