Serie

Skribent

MovieZine

10 september 2015 | 16:00

"Violetta"-stjärnan får egen långfilm

Martina "Tini" Stoessel spelar sig själv i Disneys kommande biofilm.
Stjärnan från Disney Channels succéserie "Violetta", Martina "Tini" Stoessel, kommer igen på bio under 2016 i långfilmen "Tini - Violetta's Big Change".

Filmen spelas in i Italien i höst, skriver Disney i ett pressmeddelande.

Filmen handlar om hur Tini efter succén med "Violetta" ger sig ut i världen och upplever nya äventyr under en ändlös sommar vilket utvecklar henne både som person och artist. Berättelsen reflekterar tonårsstjärnans egna liv men utlovar också "alla element från "Violetta" så som starka musikaliska nummer, originalsånger och spännande karaktärer".

- Jag är så glad över att få erfarenhet av att göra en långfilm och ta nästa steg i min skådespelarkarriär med Disney i ett så spännande projekt, kommenterar Tini.

Med i filmen är också några av Tinis tidigare kollegor från "Violetta"-serien så som mexikanska skådespelaren Jorge Blanco som hennes förälskelse Leon, argentinska skådespelarna Mercedes Lambre som hennes styvsyster Ludmila, och Maria Clara Alonso som Angie. 

Disney Channel-serien "Violetta" kom att bli en världshit och sändes i fler än 130 länder under sina tre säsonger. På YouTube har "Violetta" genererat mer än 1,4 miljarder visningar runt om i världen.
| 10 september 2015 16:00 |