PATREON

Skribent

MovieZine

15 januari 2022 | 15:00

Vinn "Heavy Rain", "Beyond: Two Souls" och "Detroit: Become Human"

Ta chansen att vinna ett av de tre filmiska spelen från den franska studion Quantic Dream.
Ända sedan Quantic Dream släppte den filmsiska och psykologiska thrillern "Heavy Rain" till Playstation 3 för över tio år sedan har den franska studion hänfört spelarna med snygg grafik, gripande berättelser och val som gör skillnad. 
 
Efter "Heavy Rain" följde de upp med "Beyond: Two Souls", där ingen mindre än Elliot Page spelar huvudrollen tillsammans med Willem Dafoe. Här följer vi Jodie Holmes som är knuten till en själ kallad Aiden sedan födseln, som ger henne superkrafter. Senast kom "Detroit: Become Human", där vi följer tre androider i en avlägsen framtid där samhället påverkats både i positiva och negativa bemärkelser efter att robotarna gjort antåg. 
 
Nu har du chansen att vinna koder för ett av de tre spelen till Steam. Tävlingen är öppen exklusivt för MovieZines Patreon-medlemmar.
 
 
Som VIP-medlem på Patreon kan du delta i exklusiva tävlingar, ta del av bonusartiklar och få vara med och tycka till och påverka sajten. Samtidigt stödjer du MovieZines oberoende filmjournalistik från 20 kr i månaden.
| 15 januari 2022 15:00 |