Tävling

Skribent

MovieZine

7 mars 2023 | 12:00

Vinn biljetter till galapremiären av "Shazam! Fury of the Gods"!

Torsdagen 9 mars är regissören David F. Sandberg och skådespelaren Djimon Hounsou på plats i Stockholm för den svenska galapremiären.
På torsdag är det dags för svensk galapremiär för DC:s nya superhjältefilm "Shazam! Fury of the Gods". Det blir en stjärnspäckad tillställning med svenske Hollywood-regissören David F. Sandberg på plats på röda mattan i sällskap av skådespelaren Djimon Hounsou!
 

Vinn biljetter till galapremiären

 
I samarbete med Warner Bros har vi på MovieZine nöjet att bjuda in 30 av våra läsare till galapremiären. Vinnarna får ta med en vän och mingla på förfesten på biograf Rigoletto och bli bland de allra första i världen att se "Shazam!"-uppföljaren.
 
När? Torsdagen den 9 mars, insläpp 17:30
Var? Biograf Rigoletto, Kungsgatan 16 i Stockholm
 
För att tävla: Maila shazam@moviezine.se och berätta vilken hjälte du vill bjuda på bio och varför. Vi behöver ditt mail senast onsdag kl. 15!
 
Vinnarna meddelas kvällen innan galan. Eventuell resa och boende bekostas av vinnaren.
 
 

Om filmen

 
DC:s mest humoristiska superhjälte är tillbaka! ”Shazam! Fury of the Gods” är uppföljaren till den publikrosade superhjältefilmen ”Shazam!” från 2019. Nu fortsätter historien om tonåringen Billy Batson, som kan förvandlas till sitt vuxna alter ego - superhjälten Shazam. Tillsammans med sina fostersyskon, som också har superkrafter, måste de stoppa systrarna Hespera och Calypso som hotar världen.
 
Zachary Levi återvänder i rollen som Shazam, och nya i rollistan är Helen Mirren, Lucy Liu och Rachel Zegler.
 
"Shazam: Fury of the Gods" får biopremiär över hela landet den 15 mars.
| 7 mars 2023 12:00 |