Film

Skribent

Alexander Kardelo

8 november 2021 | 09:05

Vin Diesel vill ha med Dwayne Johnson i "Fast & Furious 10"

Läs "Fast & Furious"-stjärnans öppna brev till Dwayne Johnson.
Är stridsyxan begravd? Vad det än var för bråk mellan Vin Diesel och Dwayne Johnson så är iallafall den förstnämnde redo att glömma och gå vidare. "Fast & Furious"-stjärnan och producenten Vin Diesel sträcker ut en hand till The Rock via Instagram och ber honom återvända till "Fast & Furious 10".

"Lillebror Dwayne... tiden är kommen. Världen väntar på finalen i "Fast 10". Som du vet kallar mina barn dig för farbror Dwayne där hemma. Ni skickar varann hälsningar varje jul... men nu är det dags", skriver Vin Diesel och berättar att han har avlagt ett löfte till Paul Walker.

"Jag svor på att vi skulle avsluta med den bästa filmen! Jag säger det av kärlek... men du måste komma, lämna inte franchisen på tomgång, du har en viktig roll att spela. Ingen annan kan spela Hobbs."
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 

Ett inlägg delat av Vin Diesel (@vindiesel)

 
"Fast & Furious 10" blir den tvådelade finalen i den populära actionserien, som började redan år 2001. Vin Diesel har medverkat sen början, och Dwayne Johnson kom in som agent Lucas Hobbs i "Fast Five" (2011). Han fick även en spinoff med Jason Statham häromåret - "Fast & Furious Presents Hobbs & Shaw".
 
Den senaste filmen i serien, "Fast & Furious 9", släpptes på bio i somras. Nästa del kommer på bio 2023.
| 8 november 2021 09:05 |