Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

24 februari 2024 | 09:15

Vin Diesel lovar en "storslagen" final till "Fast & Furious"-serien trots mindre budget

Sagan om bilar, familj och avsaknaden av gravitation börjar nå sitt slut.
Vin Diesel har senaste tiden uppmärksammats av helt fel anledningar, efter att hans före detta assistent anklagat honom för sexuellt ofredande, skriver The Hollywood Reporter. Vi har tidigare också skrivit om att Universal drar i handbromsen och vill att sista filmens budget ska bli betydligt mindre än "Fast X" som kostade märkvärdiga $340 miljoner. 
 
Stjärnan förnekar anklagelserna och skiftar fokus till vad som ska bli den sista delen av "Fast & Furious"-serien istället. Diesel som också producerar filmen gav alla fans en uppdatering på sin Instagram om att han träffat manusförfattarna och teamet bakom actionseriens final. Hans uppdatering lyder: 
 
- Avslutade precis slutet-av-veckan-mötet med manusförfattarna och hela teamet... Att säga att vi är otroligt exalterade inför finalen är en underdrift. Medan alla förbredde sig inför helgen tänkte jag på er alla... Det påminde mig om alla otaliga ögonblick när er entusiasm och passion förvandlats till den drivande kraften bakom vår kreativa resa. Ert engagemang till vår saga har haft en unik inverkan på dess framgång och evolution... Som min yngsta dotter skulle säga, det är djupgående. 
 
- Tack för att ni är ryggraden till den globala saga som på grund av er förvandlar bioduken. Denna storslagna final är inte bara ett avslut, det är ett firande av den fantastiska familj vi har byggt tillsammans. Hoppas ni blir stolta!  
 
Vad vore ett citat av muskelberget utan ordet "familj"? Nåja. Louis Leterrier ("Now You See Me") regisserar den sista filmen som beräknas få premiär i april 2025. Se Diesels inlägg nedan: 
 
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Vin Diesel (@vindiesel)

 
Ser du fram emot att "Fast & Furious"-serien äntligen tar slut? Kommentera nedan. 
| 24 februari 2024 09:15 |