Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

16 november 2017 | 22:00

Vill du maratontitta på alla "Game of Thrones"-avsnitt gratis på bio?

Alla som befinner sig i London mellan den 27 och 30 november har inom kort chansen att njuta av hela "Game of Thrones" på bio - med gratis pizza.
Biografen The Prince Charles Cinema (i London) har tillsammans med HBO UK annordnat en maratontittning av samtliga "Game of Thrones"-avsnitt, för att fira att den sjunde säsongen av succéserien nu släpps på Blu-ray och DVD. 
 
De gratisbiljetter som gick att förbeställa har, inte helt förvånande, redan tagit slut... men det finns fortfarande hopp då biografen kommer att erbjuda fler gratisbiljetter på plats under de aktuella dagarna. Inte nog med det, HBO har också sett till att det kommer att serveras gratis pizza mellan avsnitten som visas kvällstid - där en av besökarna dessutom har chansen att vinna gratis pizza i ett år. 
 
 
Frågan är däremot om det ens är möjligt att maratontitta sig igenom hela 63 timmar av drakar, nakna kroppar och ond bråd död? Oavsett vilket så vore det fantastiskt att få se om avsnitt som "Hardhome" och "Battle of the Bastards" på vita duken.
 
Är det någon mer än jag som är sugen på en London-resa i slutet av november? Kommentera gärna nedan! 
| 16 november 2017 22:00 |