Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

30 maj 2018 | 22:50

Vilken tv-serie kommer att ta över "Roseannes" plats hos ABC i höst?

Charlie Sheen och Bryan Fuller har redan pitchat sina revival idéer - samtidigt som nedlagda Marvelserien "Agent Carter" efterfrågas av fansen.
Gårdagens plötsliga nedläggning av ABC:s succé-revival av "Roseanne", har lämnat ett stort hål i kanalens hösttablå. ABC (och Disney, som äger kanalen) har fått en hel del beröm över att de valde att lägga ned sin tittarmässigt starkaste serie, efter att (seriens skapare) Roseanne Barr, uttryckte sig både rasistiskt och antisemitiskt i en rad (nu raderade) tweets.
 
Men mitt bland all beröm har även några showrunners, skådespelare och fans redan hunnit inse att hålet i hösttablån behöver fyllas med en ny succé. Charlie Sheen säger sig exempelvis vara sugen på en revival av "2 1/2 män" (en serie han själv sparkades från, och ersattes av Ashton Kutcher) och har nu startat hashtagen "#CharlieHarperReturns", Bryan Fuller påminde även sina följare om att hans nedlagda ABC-serie "Pushing Daisies" är mer än redo att ta över tyglarna från "Roseanne".
 
Kevin Biegels "Enlisted" fick enbart en säsong när det begav sig, nu har han däremot erbjudit att anställa alla ur "Roseanne"-produktionen, för att få göra en andra säsong av sin fortsatt nedlagda serie.
 
 
Även om varken Disney eller Marvel har bekräftat något (än), verkar det som om "Agent Carter"-fansen också är mer en redo på att få se en fortsättning av Hayley Atwells resa som Peggy Carter. För egen del ser jag fortfarande gärna att "Lucifer" lyckas knipa en plats bland de räddade tv-serierna.   
 
Vilken serie tror du kommer att ta "Roseannes" plats i hösttablån? Kommentera gärna nedan!
| 30 maj 2018 22:50 |