Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

18 mars 2016 | 10:30

"Vikings" fortsätter slåss nästa år

Och en ny skådis har skrivit på för en stor roll.
Skåla med mjöden och skalla varann: "Vikings" får en femte säsong! Dessutom kan det meddelas att serien har fått ett nytt tillskott bland de återkommande karaktärerna, enligt THR.

Vem han ska spela är ännu hemligt, men Jonathan Rhys Meyers har nu skrivit under kontraktet för en större roll. Tidigare har han varit med i serier som "Tudors" och NBCs "Dracula" och får nu gå bärsärk ihop (eller emot) Gustaf Skarsgård och gänget.

Precis som den nuvarande fjärde säsongen kommer den femte att erbjuda 20 avsnitt. Det kommer inte som en överraskning då serien utgör en hörnsten för nätverket Historys egna originalserier och håller en stadig plats på topp-10-listan över bästa drama-serier på kabel-TV.

Serien kan följas på HBO Nordic och TV4. Den femte säsongen kommer 2017.P.S: Jonathan Rhys Meyers hade också den manliga huvudrollen i "Skruva den som Beckham" som min och säkert varenda mellanstadieklass tvingades genomlida 2002 på skolbion. Jag hoppas att det är på denna merit han fått rollen - jag skulle hemskt gärna se en brutal viking slita av nåns huvud och sätta det i krysset!

Vilken typ av karaktär tycker ni att han ser ut som? Vad tror ni att han kommer spela baserat på type-casting?
| 18 mars 2016 10:30 |