Skribent

Daniel Feldt

21 juni 2010 | 17:22

Viasat OnDemand på iPhone och iPad

Att titta på film och TV via en iPhone verkar vara hett. Knappt hann nyheten om Headwebs iPhone-applikation publiceras förrän Viasat OnDemand meddelar att deras applikation nu finns i AppStore.

I mitten av maj kallade Viasat till presskonferens och visade upp sin iPhone- och iPad-applikation. Nu har applikationen godkänts av Apple och finns tillgänglig i AppStore.

Detta betyder att du som har totalpaketet eller sportpaketet från Viasat OnDemand nu har tillgång till Viasat Sport-kanalerna samt TV3-, TV6- och TV8-mplay i din iPhone utan extra kostnad.

Ambitionen är att på sikt kunna erbjuda en likvärdig tjänst med samma utbud oavsett om man har Viasat OnDemand i TVn, på webben, i mobilen eller via sin iPad. Idag skiljer sig utbudet beroende på vilken plattform man använder, på grund av de rättigheter TV-kanaler tecknar.

iPhone användare kan från och med idag ladda ner Viasat OnDemand via en applikation direkt i App Store. De som har en Sony Ericsson Xperia X10 hittar sedan tidigare applikationen i Android Market. Så snart iPad lanserats i Sverige kommer applikationen för iPad vara tillgänglig.

| 21 juni 2010 17:22 |