CINEMACON 2016

Skribent

Jakob Åsell

15 april 2016 | 08:00

Vi har smygkikat på ”Assassin’s Creed”

CinemaCon: MovieZine fick en exklusiv första titt på "Assassin’s Creed" under Fox presentation i Las Vegas under gårdagen.
Filmatiseringen av Ubisofts ultrapopulära spelserie är just nu i post-produktionsfasen samtidigt som filmens stjärna, Michael Fassbender är i Australien på inspelningen av Ridley Scotts ”Alien: Covenant”. Men Fassbender passade på att skicka en videohälsning till publiken på CinemaCon där han utnämnde regissören Justin Kurzel till Australiens bästa exportvara. 

Direkt efteråt visades de första rörliga bilderna från filmen och man slås direkt av det nära släktskapet med spelets visuella stil. 

Trailern hoppar från nutid till dåtid på Fassbenders resa 500 år bak i tiden, innehåller gott om back-flips i slow motion och medeltids-parkour innan den avslutas med en jättedykning från Markusplatstornet. 

Mer action än story i denna riviga trailer, dränkt i Kanye West-musik så det är svårt att urtyda en plot. Fassbender lär blir nyckeln för att hjälpa filmen nå ut bortom gaming-kretsar.

Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600

Den första trailern lär släppas online inom kort. ”Assassin’s Creed” får svensk biopremiär 21 december.

| 15 april 2016 08:00 |