sponsrat

Skribent

Annons

21 januari 2022 | 18:00

"Venom: Let There be Carnage" och 9 andra filmer att streama i januari

Ridley Scotts "The Last Duel" och actionpackade "Venom: Let there be Carnage" går nu också att köpa och hyra hos Blockbuster.
Episk Marvel-action, starkt medeltidsdrama och flera stämningsfulla rysare - filmutbudet i januari har något för alla åldrar och smaker. I samarbete med VOD-tjänsten Blockbuster.se presenterar vi här några utvalda titlar som nu finns att upptäcka på video-on-demand.
  
 

1. Eternals

 
Se Angelina Jolie, Salma Hayek och Kumail Nanjiani spöa utomjordiska varelser medan de skyddar Jorden från ondska. Marvels senaste, stjärnspäckade superhjältefilm är ett annorlunda avstamp från MCU-mallen. Den kräver inga förkunskaper utan presenterar en rad helt nya karaktärer, begåvade med gudalika krafter och ett långt liv. 
 
 
 

2. Supernova

 
Stanley Tucci och Colin Firth spelar medelåldersparet som tvingas konfrontera det faktum att en av dem håller på att tappa minnet. Två fantastiska skådisar på känslosam roadtrip genom charmigt brittiska landskap - det här är en film som väcker många tankar om livet och kärleken. 
 
 
 

3. Bröllop, begravning och dop - Filmen

 
Många känslor, tårar och familjehemligheter blir det när Colin Nutley avslutar sin populära tv-serie med en långfilm. Helena Bergström leder en ensemble fullspäckad med folkkära svenska skådisar genom ett minst sagt händelserikt jul- och nyårsfirande. 
 
 
 

4. Antlers

 
Skolfröken i en amerikansk småstad anar oråd när en av hennes unga elever börjar visa tecken på våld i hemmet. Men den skrämmande upptäckten som väntar är något mycket mer fasansfullt. Med Guillermo del Toro som producent får vi en monsterskräckis som får det att krypa längs ryggraden.
 
 
 

5. Worth

 
Hur mycket är ett människoliv värt? Den svåra frågan måste en jurist försöka utreda när tusentals skadestånd ska betalas ut till 9/11-offrens familjer. Michael Keaton är lysande i ett gripande drama baserat på verkliga händelser.
 
Köp "Worth" här (eller hyr den från 24 januari)
 
 

6. Pleasure

 
Förra årets kanske mest omtalade svenska film släpps nu äntligen digitalt. "Pleasure" följer Bella, en svensk 20-åring som anländer till Los Angeles med en ovanlig dröm - hon vill slå igenom som porrstjärna. Regissören Ninja Thyberg tar med oss bakom kulisserna på en smutsig bransch utan att döma sin hjältinna.
 
Köp "Pleasure" hos Blockbuster (eller hyr från 24 januari)
 
 

7. The Night House

 
En sylvass Rebecca Hall spelar sörjande änka som tampas med minnen och kusliga skuggor i tomrummet efter makens självmord. Den stämningsfulla, övernaturliga rysaren "The Night House" hittar effektiva skräckstunder i en snårig sorgeprocess.
 
 
 

8. Don't Breathe 2

 
Thrillern "Don't Breathe" fick oss alla att hålla andan när tre unga inbrottstjuvar tog sig in hos en blind krigsveteran, minst sagt mån om att försvara sitt hus. Nu är Stephen Lang tillbaka i den obehagliga rollen som Norman Nordstrom - och nåde den som korsar hans väg.
 
 
 

9. The Last Duel

 
Stjärnregissören Ridley Scott, känd för episka filmer som "Gladiator" och "Kingdom fof Heaven", använder här ett riddardrama som ursäkt för att tala om mer aktuella ämnen. Lysande skådisar som Matt Damon, Ben Affleck, Adam Driver och Jodie Comer i ett triangeldrama där en våldtäktsanklagelse skildras ur tre perspektiv.
 
 
 

10. Venom - Let There be Carnage

 
Underhållande monsterfesten "Venom" blev en av 2018 års oväntade biosuccéer. Nu återvänder Tom Hardy som Eddie Brock, som ofrivilligt sitter ihop med den livsfarliga beskyddaren Venom. Uppföljaren är regisserad av Andy Serkis och i övriga roller ser vi Michelle Williams, Naomie Harris och Woody Harrelson, som skurken Cletus Kasady/Carnage.
 
 
 

På gång hos Blockbuster:

 
● Postapokalyptiska thrillern "Last Man Down" - kommer snart

● Kritikerrosade dramat "Pig" med Nicolas Cage - släpps 24 januari

● Animerade familjefilmen "The Addams Family 2" - släpps 28 januari
| 21 januari 2022 18:00 |