Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

7 september 2017 | 11:30

"Veep" med Julia Louis-Dreyfus läggs ned efter sin sjunde säsong

Den sjunde säsongen blir Selina Meyers sista chans att försöka nå någon typ av hållbar framgång. Kommer hon lyckas tillslut?
Den sjunde säsongen av den flerfaldige Emmyvinnar-serien "Veep" blir den sista, rapporterar Variety - efter ett uttalande av HBO:s programchef under natten.
 
"Beslutet att låta "Veep" nå fram till slutet under nästa säsong känns bitterljuvt. Vi älskar serien och alla involverade, men respektetar producenternas önskan om att låta Selina Meyers resa få sitt slut efter en lång rad av extraordinära hyllningar och priser. Vi ser fram emot att producera den sjunde och sista säsongen," säger HBO:s programchef, Casey Bloys.
 
För egen del är det en serie som jag följt från första dagen, och "Veep" har verkligen gått från klarhet till klarhet under den tiden. Något som bevisats av alla priser som regnat över produktionen under åren.
 
Det är väl däremot inte helt lätt att hålla en och samma karaktär i toppen av den amerikanska politiken över fler mandatperioder än vad vi har hunnit med. Jag är glad att de väljer att avsluta serien på topp och hoppas att den allra sista säsongen vågar slå till med en extra stark kommentar, gällande det rådande politiska läget i USA.
 
Har du följt "Veep" hos HBO? Tycker du att dem gör rätt i att lägga ned serien efter nästa säsong?
| 7 september 2017 11:30 |