Film

Skribent

Robert Lange

23 augusti 2011 | 17:30

Veckans skräcknytt v.34

Ännu en "Amityville"-rulle är i görningen; en ny poster till "The Lords of Salem" är släppt och Clive Barker totalsågar nya "Hellraiser".

Ännu en "Amityville"-rulle i görningen!

"Amityville Haunting" blir titeln på den nyligen annonserade "Amityville"-filmen.

Filmen blir den fjärde pågående "Amityville"-produktionen, då det redan pågår tre andra filmer om det ökända spökhuset - "Amityville: The Lost Tapes"(2012),"Amityville: The Legacy 3D" (2012) och dokumentären "My Amityville Horror" (2012) .  

"Amityville Haunting" kommer enligt Bloody Disgusting att kretsa kring en ny familj som flyttar in i det ökända huset på Long Island.

Filmen kommer även att baseras på den verkliga brottshistorien om mördaren Steven Benson.  Stuntmannen och skådespelaren Geoff Meed ("Wonder Woman")står för regin och filmen kommer att spelas in i den populära "found footage"-formatet.  

Ny poster till "The Lords of Salem"

Produktionen med Rob Zombies kommande skräckfest "The Lords of Salem" rullar på för fullt, och I veckan fick vi oss en titt på en hotfull ny poster till filmen.

Zombie rapporterade även följande via sin Facebooksida:

- Castingen för "The Lords of Salem" är igång för fullt. Förhoppningsvis kan jag inom kort annonsera namn.

Här kan ni ta er en titt på den nya postern till "The Lords of Salem".

Trailer till "Hellraiser: Revelations" får hård kritik av Clive Barker

Den 18 oktober släpps "Hellraiser: Revelations" på Blu-ray och DVD. Filmen blir den 9:e i "Hellraiser"-serien och regisseras av Victor Garcia. I fredags fick vi oss en titt på en första trailer till filmen och mottagandet var allt annat än varmt.

En "Hellraiser"-film som inte är regisserad av Clive Barker och där vi inte ser Doug Bradley som Pinhead känns i alla fall för mig väldigt meningslös, eller vad tycker ni?

Barker har själv uttryckt stark kritik och extrem besvikelse över den kommande "Hellraiser"-filmen.

Här kan ni läsa Barkers uttalande

Trailer "Hellraiser: Revelations"

| 23 augusti 2011 17:30 |