Film

Skribent

Robert Lange

16 augusti 2011 | 20:01

Veckans skräcknytt v.33

"Dracula 3D" är färdigfilmad; nya bilder till Joe Raffas "6 Degrees of Hell"; Jaume Balagueró sätter igång med "[REC] 4: Apocalypse" och en första stillbild från kommande "Paranormal Activity 3" är här!

Argento packar ihop kamerorna - "Dracula 3D" har filmats färdigt!

I tisdags förra veckan blev det officiellt klart att Dario Argentos omtalade "Dracula 3D" har filmats färdigt!

Det senaste som sagts bland den förväntansfulla publiken är - att om det är någon som kan ingjuta nytt blod i vampyrgenren - så är det Dario Argento!

Synopsis: Historien börjar med att Jonathan Harker reser från England till greve Draculas avlägsna slott, beläget i de mest okända och svårtillgängliga delarna av Transylvanien.

Harker har fått i uppdrag att registrera greve Draculas bibliotek. Väl mött av greve Draculas gästvänlighet, märker Harker snart att han är fånge i grevens slott, och snart börjar han även märka av Draculas märkliga förehavanden om nätterna...

"Dracula 3D" biter sig fast på biodukarna någon gång under 2012!

Nya bilder till Raffas "6 Degrees of Hell"!

Regissören Joe Raffa är på gång med sin kommande skräckfest "6 Degrees of Hell" som han personligen har utlovat ska bli 2012:s läskigaste film!

I veckan dök ett gäng nya hårresande bilder (som du kan kolla in här) från "6 Degrees of Hell" upp för oss att fästa blickarna vid. Frågan är nu vad som kommer att göra denna film till 2012:s läskigaste? Vi väntar med spänning!

Handlingen kretsar kring 6 personer som dras in i en serie övernaturliga händelser som hotar att slita deras och staden Pennsylvanias själ i bitar!

"6 Degrees of Hell" regisseras av Joe Raffa som också själv spelar med i filmen. I övriga roller ser vi bl.a. Corey Feldman, Nicole Cinaglia och David Bonner.

Mer information kring detta projekt kan ni hitta på filmens officiella hemsida.

Jaume Balagueró börjar jobba på "[REC] 4: Apocalypse"

Nyligen rapporterade Bloody Disgusting att den spanske regissören Jaume Balagueró redan satt igång med pre-produktionen av "[REC] 4: Apocalypse". Filmen kommer att bli den fjärde I den framgångsrika spanska skräckserien.

Inga detaljer kring handlingen har släppts men vi har med säkerhet fått veta att filmen kommer att avsluta serien.

Samtidigt jobbar hans vän och medarbetare - regissören Paco Plaza - för fullt med post-produktionen av den tredje delen i serien -"[REC] 3: Genesis".

Det meddelades nyligen att [REC] 3: Genesis skulle ha haft premiär på Toronto International Film Festival i år, men då Plaza insåg att filmen med stor sannolikhet inte hinner bli helt färdig till dess avblåstes detta.

Exakt när "[REC] 3: Genesis" får premiär verkar vara lite oklart men det ser ut att bli någon gång i höst!

Mer information och detaljer kring "[REC] 3: Genesis" hittar ni på filmens officiella hemsida.

En första bild från "Paranormal Activity 3"!

Den tredje delen i den framgångsrika "Paranormal Activity"-serien är på gång och allt verkar peka på att det blir en prequel. Nyligen dök en första stillbild från filmen upp som ni kan se ovan.

Historien tar oss tillbaka till 1988, då systrarna Katie och Kristi som vi mött under de två första filmerna fortfarande är små barn. Filmen kommer att berätta historien bakom de två första delarna och visa oss var den hemska ondska som kom att hemsöka Katie och Kristi kom ifrån.

"Paranormal Activity 3" regisserar av Ariel Schulman och Henry Joost och får premiär den 21 oktober 2011.

"Paranormal Activity 3" Trailer

| 16 augusti 2011 20:01 |