Film

Skribent

Robert Lange

2 augusti 2011 | 16:45

Veckans skräcknytt v.31

En modern version av skräckserien "Tales from the Crypt" är i görningen, en första trailer till Kevin Smiths "Red State", en kort synopsis till Universals "Wolfman"-reboot och en titt på trailern till Lycke McKees omtalade "The Woman"!

"Tales from the Crypt" kommer tillbaka!

Det var för femton år sedan som HBO avslutade sina sändningar av skräckserien "Tales from the Crypt" som baserades på serietidningarna från EC Comics med samma titel.

Nu rapporterar Screenrant att en modernisering av den gamla serien är i görningen!

Gil Adler - producenten för originalserien - och manusförfattaren Andrew Cosby ("Eureka") är nu på gång med en ny omgång av "Tales from the Crypt".

Den nya serien beskrivs av Cosby själv som - en löpande serie som använder sig av karaktärerna från EC Comics serietidningar i en mer modern kontext. Vi har också fått veta att den nya serien inte kommer att ha något med den gamla att göra.

I nuläget jobbar Andrew Cosby och Gil Adler (producenten för originalserien) med att sälja in idén till den nya serien till olika TV-bolag. Enligt Screenrant är det bolaget Cinemax som hittills visat starkast intresse.

Mer detaljer kring detta projekt är att vänta inom kort. Vad som än sker hoppas vi verkligen att få återse seriens gamla värd - The Cryptkeeper!

"I look into the future, my darlings... and for you, I see something... grotesque. It will sicken and disgust you! It's me!"

- The Cryptkeeper, "Tales from the Crypt"

Officiell trailer till Kevin Smiths - "Red State"!

Trailern till Kevins Smiths omtalade religionsskräckis "Red State" har äntligen landat, och här nedan kan ni ta er en första titt.

"Red State" kretsar kring ett gäng ungdomar kommer i kontakt med en fundamentalistisk sekt som ger en helt ny mening åt uttrycket extrem fundamentalism.

I skådespelarensemblen hittar vi bl.a. John Goodman ("O Brother, Where Art Thou?"), Michael Parks ("Kill Bill), Kevin Pollack ("Casino"), Kyle Gallner ("A Nightmare on Elm Street 2010") och Melissa Leo ("The Fighter").

Filmen hade premiär den 23 januari på Sundance Film Festival i USA och släpps i Storbritannien och Nederländerna i oktober. När den dyker upp i Sverige är ännu oklart.

Kolla in trailern här

Kort synopsis till Universals "Wolfman"-reboot!

Som ni kanske redan vet, är Universal är på gång med en reboot av skräckklassikern "The Wolfman" och i veckan fick vi oss en första titt på den kommande filmens synopsis!

Handlingen utspelar sig i 1900-talets Rumänien där huvudkaraktären Daniel studerar medicin och ser samtidigt efter sin sjuka mor. Daniel bli snart rekryterad till en grupp prisjägare, vars uppdrag är att spåra upp en "mystisk varelse" som terroriserar staden. 

Enligt Horromovies.ca bestämdes det nyligen att filmen skulle få titeln "Werewolf", men enligt Bloody Digusting har man nu ändrat sig och filmen står tills vidare utan titel. Det är också fortfarande oklart om nyversionen kommer att bli en prequel eller sequel.

Filmen regisseras av Louis Morneau och inspelningarna drar igång i Rumänien i september.

Trailer till Lycke McKees "The Woman"!

Regissören Lucky McKees exploitation film "The Woman" blev snabbt en stor snackis när den visades på Sundance Film Festival i januari förra året. I torsdags släpptes en trailer till filmen på Slashfilm och nu finns den här för er att fästa blickarna vid.

"The Woman" handlar om en familj som hittar en förvildad kvinna i skogen och bestämmer sig för att ta henne med sig hem och kedjar fast henne i källaren, för att använda henne för sina egna sjuka behov.

Redan nu kan ni kanske gissa er till vad som väntar i denna trailer. Jag kan i alla fall avslöja att den inte är för de lättskrämda.

Mycket nöje!

Kolla in trailern här

| 2 augusti 2011 16:45 |