Film

Skribent

Robert Lange

13 juli 2011 | 14:20

Veckans skräcknytt v.28

Officiell sajt för "Dracula 3D", Daddario och Letherface blir kusiner, Big Foot-trilogi på gång, Blu-ray och DVD-detaljer för "Scream 4"!

Officiella sajten för "Dracula 3D" uppe!

Äntligen!

I veckan öppnades den officiella sajten för Dario Argentos "Dracula 3D", och bjöd på en drös helt nya bilder, klipp och även på ett 11 minuter långt bakom kulisserna klipp!

"Dracula 3D" beskrivs som skräckmästaren Dario Argentos egen version av Bram Stokers klassiska skräckhistoria och förhoppningarna på filmen är stora.

I rollistan hittar vi bl.a. Thomas Kretschmann ("The Stendahl Syndrome") som greve Dracula, Rutger Hauer som den ökände vampyrjägaren Abraham Van Helsing, Asia Argento som Lucy, Unax Ugalde som Johnathan Harker och Marta Gastini ("The Rite") som Mina Harker.

"Dracula 3D" håller just nu på att spelas in i Turin, och kommer att få italiensk premiär någon gång under 2012. När och om den kommer till svenska biografer är ännu oklart.

Här kan ni ta er en titt på den officiella sajten!

Daddario och Leatherface blir kusiner?

Det kan vara så att den trevliga kannibalfamiljen från "Motorsågsmassakern", snart kan välkomna en ny familjemedlem!

Skådespelerskan Alexandra Daddario ("The Olympians") är enligt Variety aktuell för att spela huvudrollen i John Lussenhops kommande "Leatherface 3D"! Daddario har ännu inte skrivit på, men på IMDB finns hon redan med i rollistan, så det är troligen bara en tidsfråga innan det hela bekräftas.

Skriver Daddario på, kommer hon att ansluta sig till skådespelaren Bill Moseley (Chop-Top i "Motorsågsmassakern 2") som blev klar för rollen som Drayton för några veckor sedan.

Filmen kommer att bli en direkt uppföljare till Tobe Hoopers original från 1973.

"Leatherface 3D" regisseras av John Lussenhop och manus skrivs av trion Debra Sullivan, Adam Marcus och Stephen Susco och kommer sedan att justeras av Lussenhop och Kirsten Elms.

 Enligt IMDb går filmen upp på amerikanska biografer den 5 oktober 2012.

"Blair Witch"-regissör gör Big Foot-trilogi!

För en kort tid sedan rapporterades det att regissören Corey Grant är på gång med Big Foot-filmen "The Lost Coast Tapes.

Nu rapporterar Variety att ingen mindre än "The Blair Witch Project"-regissören Eduardo Sanchez också är på gång en film om den mytomspunna varelsen!

- Filmen kommer att följa ett gäng ungdomar som gör en utflykt till en gammal stuga belägen djupt inne i skogen, som råkar vara hemsökt av ett Big Foot-liknande monster, avslöjade Sanchez för Variety.

Till skillnad från "The Lost Coast Tapes" kommer "Exists" bli den första filmen i en trilogi, som utforskar myten kring Big Foot. Det är även första gången som en trilogi om denna mytomspunna varelse görs, enligt Horrormovies.ca.

Inget exakt releasedatum är satt, men enligt Variety kommer "Exists" troligen att få premiär någon gång i höst.

"Scream 4"- Blu-ray och DVD-detaljer!

Den 4 oktober släpps Wes Cravens "Scream 4" på Blu-ray och DVD, med en drös vasst extramaterial för "Scream"-fantasten att njuta av!

Paketet kommer att innehålla både en DVD och Blu-ray version av filmen och bjuda på detta extramaterial:

  • "The Making of Scream 4"
  • Alternativa öppningscener
  • Ett förlängt slut
  • Borttagna och förlängda scener
  • Gag Reel

Enligt Horrormovies.ca, bör man notera att detta innehåll kan komma att ändras innan releasen.

Synopsis: Sidney Prescott (Neve Campbell), är ute på turné med sin nya självhjälpsbok och sista stopp är hemstaden Woodsboro, där hon återförenas med sina gamla vänner - Sheriff Dewey (David Arquette), reportern Gale Weathers (Courtney Cox) som nu är gifta, och även sin kusin Jill (Emma Roberts).

Det dröjer dock inte länge förrän Ghostface hör av sig och utlovar en blodig välkomstfest i Sidneys ära - något som försätter både Sidney och alla i hennes omgivning i livsfara!

| 13 juli 2011 14:20 |