Film

Skribent

Robert Lange

5 juli 2011 | 20:01

Veckans skräcknytt v.27

Alice Cooper gör cameo i Burtons "Dark Shadows", första trailer till polska zombieskräckisen "Watha", ingen Stone i "Pride and Prejudice and Zombies", nya bilder från Zombies "The Lords of Salem" och från Argentos "Dracula 3D"!

Alice Cooper gör cameo i Burtons "Dark Shadows"?

I veckan dök en intressant nyhet upp på Horrormovies.ca. Alice Cooper spelade nyligen på en klubb i London, och fick ett tag under denna spelning, sällskap av ingen mindre än Johnny Depp, som kom upp på scenen och spelade.

Depp är i London för att filma Tim Burtons kommande version av den gamla såpoperan "Dark Shadows" och enligt Horrormovies.ca och Coopers officiella hemsida, ryktas det om att skräckrockaren kan komma att göra en cameo i filmen.

På Coopers officiella hemsida står det:

"Johnny är i London för att spela in Tim Burtons film "Dark Shadows" och det ryktas nu om att Alice kan komma att göra en cameo i filmen..."

Dock rubriceras det hela än så länge som ett rykte. Tim Burtons "Dark Shadows" rullar upp på biodukarna den 11 maj 2012.

Synopsis och en första trailer till polska zombieskräckisen "Watha"

Nya skräckfilmer dyker upp hela tiden från världens alla håll, och i veckan fick vi oss en första trailer och ett synopsis till den kommande, polska zombieskräckisen - "Watha".

Synopsis, via Dreadcentral: I en nära framtid är den värld som vi lever i dominerad av de s.k. "transformerade". Fyra överlevande soldater ledda av den s.k. "generalen" (Jacek Dewódzki,) korsar Europa från väst till öst i jakt på en plats skyddad ifrån pesten som härjar. Mitt i natten i en stor skog, går deras transportmedel sönder och de bestämmer sig för att slå läger och vänta ut mörkret. De tar skydd i ett övergivet hotell. Men utan överstens vetskap, har hans män utarbetat en hemlig plan - en plan som tänker de tänker sätta i verket just den natten.

"Watha" regisseras av Victor Kiełczykowskiego och i rollistan hittar vi skådespelarna Jacek Dewódzki, Robert Wrzosek, Piotr Mocarski, Anna Jażdżyk, Marta Łącka, Robert Oleszczuk, och Agata Nizińska.

När filmen får premiär är ännu oklart.

Här kan ni ta er en titt på den första trailern till filmen.

Ingen Stone i "Pride and Prejudice and Zombies"

Förra veckan rapporterades det att Emma Stone var aktuell för en huvudroll I Craig Gillespies "Pride and Prejudice and Zombies". Men denna vecka rapporterar Deadline såväl som Slashfilm att Stone nu tackat nej till rollen.

Varför Stone tackat nej är oklart, men många uttrycker sin besvikelse över detta då man tycker att hon skulle ha varit rätt person för rollen.

Enligt Slashfilm har ett gäng andra skådespelerskor diskuterats för rollen som Elizabeth Bennet. Några av dessa är bl.a. Nathalie Portman, Anne Hathaway och Mia Wasikowska.

Vem som i slutändan kommer att axla rollen hoppas vi få veta inom kort.

Bekväm ny bild från Zombies "The Lords of Salem"!

- Jag undrar vem som skall få sätta sig I den där?, skriver Rob Zombie på sin blogg i samband med att han delar med sig av ännu en skrämmande bild från sin kommande film "The Lords of Salem".

Bilden kommer direkt ifrån Toths SFX-studio, där de för nuvarande jobbar för fullt med diverse effekter inför inspelningarna av Zombies film, som kommer att dra igång någon gång i höst.

Synopsis: En DJ råkar av misstag släppa lös en helvetisk förbannelse över staden Salem. 300 år tidigare i staden, anklagades oskyldiga kvinnor för häxeri och dömdes till döden.Staden styrdes med järnhand av de s.k. "Lords of Salem". Men fyra kvinnor som brutalt torterades och avrättades i hemlighet, svor på att en dag återvända till Salem och utkräva hämnd! 

Ny bild från Argentos "Dracula 3D"!

I söndags delade Asia Argento med sig av en bild på sig själv i full vampyrutstyrsel till Dreadcentral. Bilden är tagen bakom kulisserna på Dario Argentos kommande "Dracula 3D"!

Här kan ni läsa filmens extremt långa synopsis.

| 5 juli 2011 20:01 |