Film

Skribent

Robert Lange

14 juni 2011 | 15:35

Veckans skräcknytt v.24

BBFC bannlyser "The Human Centipede II", Halloween 3D får grönt ljus, efter 3 års väntan och ännu en reboot av skräckklassikern "The Wolfman" är i görningen!

BBFC bannlyser -"The Human Centipede: Full Sequence" - Tom Six kommenterar!

Regissören Tom Sixs uppföljare till den kontroversiella "tortyrskräckisen" - "The Human Centipede: First Sequence" - är på gång.

Men i veckan fick vi rapporter från Empire och Bloodydisgusting att BBFC (British Board of Film Classification) redan har visat sitt misstycke för filmens starka innehåll, och har därför valt att bannlysa den. Detta betyder att filmen inte kommer att gå upp på biodukarna i Storbritannien.

Tom Six var snabb med att reagera på detta:

- Tack BBFC, för att ni spoilat delar av min film på er hemsida, och tack för att ni banlyser min film på detta exceptionella sätt. Det är en film. Det är bara fiktion och inte på riktigt. Låt folk själva få välja om de vill se den eller inte.

Här kan ni läsa hela Sixs uttalande.

"The Human Centipede: Full Sequence" kommer att släppas direkt på DVD och Blu-Ray, någon gång under 2011.

"The Human Centipede: Full Sequence" Trailer

Halloween 3D har fått grönt ljus!

Det har nu under tre år ryktats om "Halloween 3D", och nu verkar det som om att projektet fått grönt ljus rapporterar shocktillyoudrop.

Enligt en representant till Weinstein-bröderna, har "Halloween 3D" nu fått grönt ljus, efter 3 års väntan.

Manus till filmen skrevs och presenterades av TWC (The Weinstein Company), men projektet lades på is på grund av omstrukturering av bolagets finanser, enligt shocktillyoudrop.

Efter att Rob Zombies "Halloween 2" släpptes 2009, fick vi veta att Patrick Lussier och Todd Farmer skulle ta sig an den tredje delen. Farmer och Lussier jobbar även med remaken av Clive Barkers "Hellraiser", och man frågar sig nu vilken av filmerna som kommer att släppas först.

Enligt Farmer är planen att först släppa "Hellraiser" och sedan sätta igång med produktionen av "Halloween 3D" i slutet på 2012, och sikta på en premiär 2013.

"The Wolfman får ännu en reboot!

Tidigare i år surrades det om att ännu en reboot av skräckklassikern "The Wolfman" var på gång, men några månader senare, bestämde sig Universal istället för att göra en uppföljare till Joe Johnstones reboot av filmen från 2010, och Michael Tabb hade ett manus färdigt.

Men nu har det hela återigen ändrats. I veckan rapporterade Moviehole att man nu ska göra en direkt sequel till originalfilmen, som regisserades av George Waggner och släpptes 1941.

Enligt horrormovies.ca, skriver man just nu om Tabbs manus, där det skall finnas en övergång från Waggners originalfilm till den kommande uppföljaren.

Veckans skräcknytt v.25 uteblir!

Nästa vecka uteblir tyvärr "veckans skräcknytt" på grund av semester. Men frukta inte, Robban har förberett något annat skräckinjagande att fästa ögonen vid.

Vad det är, får ni reda på nästa tisdag!

| 14 juni 2011 15:35 |