Film

Skribent

Robert Lange

26 april 2011 | 15:55

Veckans skräcknytt v.17

I veckans skräcknytt, rapporterar Robban bl.a. att John Luessenhop nu är bekräftad som regissör till "Leatherface 3D", berättar om Sean Stones kommande skräckprojekt – "Graystone" och ger er några nya bilder från Rob Zombies "The Lords of Salem"!

Craven snackar utveckling av story till "Scream 5" & "Scream 6"!

I en intervju med MTV, strax innan premiären av "Scream 4", gav skräckmästaren - Wes Craven - en liten försmak på hur filmens story kan komma att utvecklas i två eventuella uppföljare.

Enligt siten Screamtrilogy.net sa Craven följande till MTV:

- Jag kan tänka mig att huvudkaraktärerna kommer att finnas kvar. Jag misstänker att de kommer att finnas med oss ända till slutet - eftersom de är filmens själ och hjärta - och för att vi brukar ta död på de flesta andra karaktärerna. Säger Craven med ett skratt. 

- Det kommer att bli en fortsättning på dramat som präglar Sidney Prescotts familj och "spökena" som hemsöker det.

Om "Scream 5" och "Scream 6" överhuvudtaget blir av - är ännu inte bestämt. Craven har dock tidigare sagt att han mer än gärna regisserar fler filmer - så länge manuset är tillräckigt bra.

Nu är det bekräftat - John Luessenhop regisserar "Leatherface 3D"!

Nyligen fick vi rapporter om att den kommande uppföljaren till "Motorsågsmassakern" - "Leatherface 3D" fortfarande är på gång, och att John Luessenhop ("Takers") skulle kunna komma att regissera.

Nu har detta bekräftats! I veckan kom Horrormovies.ca med rapporten om att Luessenhop nu gått med på att regissera - "Leatherface 3D". Han kommer att jobba sida vid sida med Kirsten Elms ("Gold Circle") som ska skriva manus.

Siten Bloody Disgusting rapporterar även att trion - Adam Marcus, ("Jason Goes to Hell: The Final Friday"), Debra Sullivan och Stephen Susco lämnat in manusutkast till filmen.

Elms kommer med Luessenhop vid sin sida att göra dessa utkast till slutmanus.

Poster och Synopsis till Sean Stones - "Graystone"!

I veckan fick vi oss en första titt på både synopsis och poster till Sean Stones kommande skräckfilm - "Graystone".

Sean Stone som både regisserar och medverkar i filmen påstår enligt Dreadcentral att "Graystone" är baserad på verkliga händelser. Här nedanför kan ta er en första titt på synopsis till filmen:

I oktober 2009 bryter sig tre ungdomar in på det övergivna mentalsjukhuset - Graystone - för att undersöka om det spökar där. Enligt legenden blir man galen om man vågar sig in i det övergivna mentalsjukhuset som påstås vara hemsökt. Den unga trion får snart ta konsekvenserna för sitt intrång då "Graystone" visar sig vara en plats som där förrymda patienter, spöken och demoniska skuggor har sin boning.

Ännu har inget premiärdatum specificerats men mer information detta skräckprojekt verkar kunna komma inom kort.

Nya bilder till Rob Zombies -"The Lords of Salem"!

Rob Zombie har under veckan återigen besökt staden Salem, Massachusetts, där han fortsatt spaningen och dokumentationen av inspelningsplatser till sitt pågående skräckprojekt - "The Lords of Salem".

Några av de bilder som Zombie tagit under sin vistelse i Salem, laddade  han i veckan upp på sin blogg - och skrev då följande:

- Här är några av de bilder som jag tagit under senaste min spaning i Salem. En härlig stad. Håll ögonen öppna för fler uppdateringar kring "Lords of Salem" på denna blogg. Mycket mer är att vänta då vi nu kör igång för fullt.

Här kan ni ta er en titt på bilderna från Rob Zombies spaning i Salem.

| 26 april 2011 15:55 |