Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

11 mars 2016 | 07:45

Växer Ashton Kutcher någonsin upp? Här är trailern för "The Ranch"

Här är trailern för Netflix nya "The Ranch" med premiär 1 april.
Växer Ashton Kutcher någonsin upp? Kanske har jag missat något undantag förutom rollen som Steve Jobs (högst möjligt, eftersom jag inte precis bänkar mig framför Kutcher-filmer) men spelar inte Kutcher alltid en förvuxen tonåring? Jag säger absolut inte att man måste bete sig såsom det förväntas av ens fysiska ålder, men när Ashton återigen ska spela 30+ men med en 15-årings mentalitet i en lättsam komedi-serie slog det mig att grabben inte har utvecklats ett smack sedan dagarna som Kelso i "The 70's Show" för 10-15 år sedan.

Den 1 april har nämligen nästa Kutcher-serie premiär på Netflix. Och det är väl smart, det - jag tvivlar på att "Two and a half men" kan hålla igång mycket längre. Den nya serien heter "The Ranch" och handlar om 35-årige Colt (38-årige Kutcher) som alltid har velat bli fotbollsproffs, men nu återvänt hem till gården (!) för att driva familjens egen pub ihop med brorsan Rooster, den sarkastiska pappan Beau och företagets ägare - mamma Maggie. De har inte sett Colt på 15 år - d.vs. sedan Kutcher gjorde "The 70's Show". Publiken kan relatera.


Trailern är här och det är fullt av "live-publik-skratt" för att vi ska fatta när något var tänkt att vara roligt men inte var det.

Kanske är jag orättvis: "The 70's Show" tyckte jag ändå var rätt skön att titta på, men dessvärre känns trailern till "The Ranch" närmare just "Hem till Gården" i lam-faktor.

Vad får du för intryck?
| 11 mars 2016 07:45 |