Spel

Skribent

Carlos De La Vega

6 augusti 2023 | 15:00

Varning: Rejäl nakenchock väntar i nya "Baldurs Gate 3"

Den ökända björnsexscenen var bara början, nya "Baldurs Gate 3" är fullsmockat med nakenhet.
När du startar "Baldur's Gate 3" får du genast en varning där du kan välja att stänga av nakenhet. Men detta hindrar inte spelet från att bjuda på en överraskande nakenchock redan vid karaktärsskapandet. Spelet har ett djupt anpassningssystem för karaktärer, där spelaren till och med får möjligheten att välja könsorgan. Hur storleken på karaktärens olika kroppsdelar kan påverka handlingen i spelet är ännu oklart.
 
För de som följt Moviezine den senaste månaden kommer det kanske inte som någon överraskning att "Baldur's Gate 3" innehåller en hel del naket, inklusive den ökända björnsexscenen som utgivaren Larian Studios hintade om före lanseringen. Och enligt senior writer John Corcoran finns det mycket mer att se fram emot, "Björnen är ingenting jämfört med vad som väntar," skriver Corcoran på sin X "tidigare Twitter"
 
 
"Ett extremt mäktigt spel med oändliga valmöjligheter som kommer att trollbinda spelare" är vår recensent Vanjas intryck hittills. Vår recension kommer snart, men vi kan redan nu säga att betyget för "Baldurs Gate 3" kommer att bli högt.
 
Personligen har jag haft svårt att identifiera mig med min spelkaraktär på grund av begränsade möjligheter när jag har skapat den, och jag har länge efterfrågat ett mer komplext system för karaktärsskapande. Därför välkomnar jag "Baldur's Gate 3"s möjlighet att äntligen få ställa in storleken på min karaktärs könsorgan.
 
Har ni också efterfrågat den här funktionen?
| 6 augusti 2023 15:00 |