Serie

Skribent

Oscar Ajax

2 november 2015 | 15:45

Sjätte säsongen av "Game of Thrones" kan få ett senare premiärdatum

Det spekuleras kring att ”winter is coming” senare än vanligt nästa år.
HBO har bekräftat premiärdatum för nybörjardramat ”Vinyl”, femte säsongen av ”Girls” och andra säsongen av ”Togetherness”. 

Alla tre serier förväntas avsluta sina säsonger i mitten eller slutet på april, vilket skapat spekulationer kring att HBO sannolikt därför kommer skjuta på säsongspremiären av "Game of Thrones" med en månad. Serien brukar vanligtvis ha sin premiär i början av april. 

Det kan vara en kul nyhet för er som är fans av böckerna, för om spekulationerna stämmer är det i så fall möjligt att sjätte boken kommer att få se dagens ljus innan säsongspremiären.

Spoiler alert, men nedan är vad vi vet om sjätte säsongen hittills:
Jon Snow är inte död. Som vi tidigare berättat har fansajtens Watchers on the Wall spioner sett en högst levande Snow spela in en storslagen stridsscen i vintermiljö.

Jättestriden kommer att involvera flera arméer, House Bolton, House Umber och vildlingarna (inga drakar har dock setts till).


Vi undrar hur mycket sjätte säsongen kommer skilja sig från sjätte boken, eftersom serien hann ikapp böckerna i säsong fem. Lever Jon Snow i sjätte boken? Kommer det bli två helt olika berättelser från och med nu? Vad tror ni?
| 2 november 2015 15:45 |