Skribent

Anna Thunman Sköld

7 februari 2014 | 13:01

Var med och bestäm 10 TV-piloters öde

Just nu kan man - utan kostnad och oavsett var i världen man bor - strömma tio hoppfulla seriekandidater hos Amazon.

Det enda som krävs är att man har/skaffar sig ett konto där. Sen är det bara att strömma loss! Av de tio piloterna är fem serier för barn och fem serier för vuxna. Amazon vill sedan ha hjälp av publiken att välja vilka utav de här tio som ska få gå vidare och bli serier.

Här följer en kort beskrivning av de fem serierna för vuxna (med lite hjälp från Vulture):

* "The After" - nytt från "Arkiv X"-skaparen Chris Carter som fortsätter på det övernaturliga spåret. Åtta främlingar förs samman av okända krafter och tvingas samarbeta för att överleva i "våldsam värld".

* "Bosch" - Titus Welliver spelar titelrollen, som kriminalaren Harry Bosch i TV-versionen av Michael Connellys populära deckarserie. Tydligen ska den fungera som procedural, alltså lösa ett fall per avsnitt.

* "Transparent" - komedi med bland andra Jeffrey Tambor och Gaby Hoffman om en familj i Los Angeles som har extremt svårt med gränsdragningar.

* "The Rebel" - komedi med Natalie Zea i huvudrollen. Hon spelar fru till en fotbollscoach och när han plötsligt dör förväntas hon ta över. Jeremy Garelick som skrev manus till Jennifer Aniston/Vince Vaughn-rullen "The Break-Up" står bakom.

* "Mozart in the Jungle" dramedi skriven av Roman Coppola, Jason Schwartzman och Alex Timbers, som Amazon säger handlar om "sex, droger och klassisk musik". Malcolm McDowell spelar en erfaren dirigent hos New York-symfonikerna som tvingas bort när en ny stjärndirigent (Gael García Bernal) kommer till stan.

Här hittar du samtliga Amazon-piloter »

Nota bene: Tyvärr står det inget om hur länge piloterna ligger uppe.

| 7 februari 2014 13:01 |