Film

Skribent

Tobias Andersson

24 juni 2023 | 08:00

Bota din fylleångest med ”Baksmällan” – nu hos Viaplay

Blev hela gårdagen en redig minneslucka? Trösta dig då idag med att du (förhoppningsvis) inte hade en lika hemsk fylla som grabbarna i ”Baksmällan”. Trilogin är nu tillgänglig hos Viaplay.
Rockades det för mycket snaps och grogg till sillen igår? Kanske gjorde du bort dig när du dansade små grodorna runt midsommarstången? Ligger du nu i soffan i framstupa sidoläge med sprängande huvudvärk med årets (hittills) värsta fylleångest? Du behöver inte googla några huskurer för hur du botar baksmällan. För de hjälper inte, det vet du sedan tidigare. Enda sättet att tillfriskna är att härda ut.
 
Så varför inte passa på att tillfriskna i sällskap med ”Baksmällan”-filmerna? Oavsett hur dåligt du än mår idag så törs jag lova att du inte delar de grabbarnas bakfylleupplevelse. För den ligger på en helt egen nivå.
 
Giftermål på fyllan med främmande brud, ofrivilliga tatueringar och så inbrott hos boxarlegenden Mike Tyson. Ja, dessa herrar har hunnit med många fylleeskapader när de under trilogin bland annat besöker Las Vegas och Thailand. Så du kan trösta dig med att du i jämförelse med dem hade en lugn kväll när du försöker pussla ihop gårdagens luddiga minnen.
 
Snacka om att ge bakfyllan ett ansikte!
 
Just nu är ”Baksmällan”, ”Baksmällan del II” och ”Baksmällan del III” tillgängliga att streama hos Viaplay.
| 24 juni 2023 08:00 |