Serie

Skribent

Josefine Krischausky

3 april 2021 | 14:00

"Vänner"-återföreningen spelas in nästa vecka

Alla sex stjärnskådespelare möts äntligen framför kamerorna igen, för en tv-special hos HBO Max.
I februari förra året blev det bekräftat att den klassiska sitcomen "Vänner" skulle återsamla hela kompisgänget, för en återförening som många fans har längtat efter i över 15 år. 
 
Den ursprungliga planen var att specialavsnittet skulle filmas i mars 2020, men av välkända anledningar sköts detta upp ett flertal gånger. Nu berättar däremot källor till Hollywood Reporter att inspelningen hos Warner Bros. äntligen sätter igång, så snart som under nästa vecka.
 
Vid sidan av de berömda huvudrollsinnehavarna – Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc och David Schwimmer – så kommer även serieskaparna Marta Kauffman och David Crane vara en del av återföreningen, där de tillsammans förväntas reflektera över seriens framgång, avtryck och oändliga popularitet.
 
Något premiärdatum hos HBO Max har ännu inte bekräftats, men gissningsvis blir det omkring ett år efter att tv-specialen ursprungligen skulle ha visats, i maj 2020. Om den svenska publiken kommer kunna ta del av återföreningen samtidigt som USA, eller om vi får vänta längre än så, återstår att se. 
| 3 april 2021 14:00 |