Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

7 juli 2020 | 13:15

"Vänner"-återföreningen spelas in i augusti

David Schwimmer bekräftar dock att skådespelarna bara kommer att framträda som sig själva, inte som karaktärerna ur den populära serien.
Tanken var att det skulle finnas en inspelad återförening av skådespelarna från den (fortfarande) enormt populära tv-serien "Vänner" redo, när den nya streamingtjänsten HBO Max lanserades i USA under maj. På grund av pandemin hann gänget däremot aldrig samlas för inspelningen, som därför skjutits fram på obestämd tid.
 
I en intervju med AP (se tweet nedan) har däremot David Schwimmer, som spelade Ross i "Vänner", bekräftat att planen är att återföreningen kommer att spelas in i augusti - förutsatt att man anser att det kan göras på ett säkert sätt. Han bekräftar även att det rör sig mer av en intervju, där alla sex av seriens huvudrollsinnehavare kommer att finnas på plats samtidigt. Tanken ska även ha varit att ha haft med en livepublik under inspelningen, men med tanke på panedmin kommer man sannolikt hoppa publiken.
 
 
Det återstår att se om inspelningen verkligen kommer att kunna gå av stapeln under augusti och hur lång tid det sedan kan tänkas dröja innan det släpps för allmän beskådan. 
 

Läs också: Klarar du av 20 kluriga "Vänner"-frågor? (Quiz)

 
Har du sett fram emot återföreningen av "Vänner"-skådisarna? Kommentera gärna nedan!
| 7 juli 2020 13:15 |