Film

Skribent

Andreas Samuelson

18 januari 2011 | 10:01

Van Damme petar Seagal

Sylvester Stallone verkar vara tvungen att välja mellan actionstjärnorna inför den lämpligt kallade "The Expendables II".

Det är sen tidigare klart att både Stallone själv och vår egen Dolph Lundgren återvänder i uppföljaren till den stjärnfyllda actionrullen "The Expendables". Stallone har även försökt att värva andra gamla (avdankade) actionhjältar att tillsammans med originalskådespelarna fylla ut ensemblen med. Jean-Claude Van Damme, som tackade nej till första filmen p.g.a. oviljan att slåss mot Jet Li, har varit intresserad och nu verkar det som om han kommer ställa upp - däremot på bekostnad av Steven Seagal.

Aftonbladet skriver att Van Dammes krav för att medverka var att Seagal inte gör det och producenten Avli Lerner verkar ha gått med på stjärnans villkor då det påstås att han inte heller är så förtjust i Seagal. Däremot verkar det vara okej med Dolph, Van Dammes motspelare från "Universal Soldier" som han hade en beryktad strid med när det begav sig. Tydligen är det sandlådenivå i rövsparkarbranschen där alla inte får vara med och lika. Frågan är egentligen vem som är största stjärnan av belgaren och hästsvansen? Eller snarare vem kan fightas utan att bryta en höft numera...?

| 18 januari 2011 10:01 |