Film

Skribent

MovieZine

1 mars 2022 | 20:00

Välkommen på galapremiär av omtalade "Lamm"!

Tävla och vinn galabiljetter! Noomi Rapace och regissören Valdimar Jóhannsson är på plats i Stockholm måndagen 7 mars.
Nu drar det ihop sig till årets första medlemsvisning med MovieZine! Den här gången har vi det stora nöjet att bjuda in till galapremiären av "Lamm", den omtalade och kritikerrosade rysaren med Noomi Rapace i huvudrollen. Regissören är själv på plats tillsammans med Noomi Rapace för att introducera filmen på måndag.
 
Tack till TriArt!
 

Om filmen

 
Ett barnlöst par på den isländska landsbygden gör en dag en upptäckt i sin lada. De får snart känna på konsekvenserna av att trotsa naturens vilja, i denna mörka och stämningsfulla folksaga. "Lamm" är Valdimar Jóhannsson regidebut, skriven tillsammans med poeten och romanförfattaren Sjón. 
 
"Isländsk folkskräck möter karg diskbänksrealism när regidebutanten Valdimar Jóhannsson serverar ett mörkt familjedrama med en unik twist", skriver Patrik Linderholm i sin recension på MovieZine.
 

Vinn galabiljetter!

 
100 läsare får ta med en vän på galapremiären av "Lamm". 
 
När? Måndag 7 mars kl. 17:45 (filmstart 18:30)
Var? Biograf Rigoletto (Kungsgatan 16) i Stockholm
 
För din chans att vinna, maila oss på alexander@moviezine.se med "Lamm" i ämnesraden så deltar du i utlottningen. Vinnarna meddelas senast i helgen.
 
Bli VIP-medlem och få 2 biljetter direkt!
Som MovieZines Patreon-medlem är du garanterad en plats på galapremiären. Samtidigt stödjer du vårt redaktionella arbete från 20 kr/månad. Läs mer på patreon.com/moviezine.
 

"Lamm" får biopremiär över hela landet den 11 mars.

 
| 1 mars 2022 20:00 |