Film

Skribent

MovieZine

25 september 2018 | 12:00

Välkommen på förhandsvisning av "Goliat"

"Tjuvheder"-regissören Peter Grönlund är tillbaka. Bjud med en vän och se höstens starka svenska drama före alla andra, i Stockholm och Malmö tisdagen den 2 oktober.
Kimmies pappa Roland ska snart inställa sig för att avtjäna ett fängelsestraff. Med Roland borta måste Kimmie axla rollen som familjeförsörjare och ta över sin pappas kriminella affärer. En uppgift han vare sig är redo för eller vill anta. Det sociala arvet är dock tungt i släkten Henebro, där manlighet och styrka mäts i förmågan att vinna alla strider. Något som Kimmie aldrig lyckats med.

Peter Grönlund ("Tjuvheder") är tillbaka med ett familjedrama som inte lämnar någon oberörd. Nu har du som MovieZines läsare chansen att se höstens kanske bästa svenska film före alla andra!
 
Tillsammans med Triart Film förhandsvisar vi "Goliat" tisdagen den 2 oktober klockan 20:30 i Stockholm (bio Victoria) och Malmö (bio Spegeln).
 

Malmö

 
Biljetter finns att hämta på biograf Spegeln (Stortorget 29) från och med 26 september, på biografens ordinarne öppettider. Ange "MovieZine" i kassan. Först till kvarn!
 

Stockholm

 
Boka dina platser genom att fylla i formuläret nedan. Du får två biljetter mailade till dig.
 
Fill out my online form.
 

"Goliat" får ordinarie biopremiär över hela landet fredagen 5 oktober.

 
| 25 september 2018 12:00 |