Film

Skribent

MovieZine

10 september 2020 | 15:00

Välkommen på förhandsvisning av "Babyteeth"

MovieZine och Triart bjuder på bio! Se den hyllade dramakomedin i Stockholm och Malmö måndagen 14 september.
Dramakomedin "Babyteeth" med Eliza Scanlen och Ben Mendelsohn är vår nästa förhandsvisning! Bjud med en vän på bio och se en av höstens mest hyllade filmer. (Tack till Triart!)
 
När den svårt sjuka Milla förälskar sig handlöst i den småkriminelle Moses har hennes föräldrar lätt att hålla sig för skratt. Men i takt med att Millas kärlek växer så återkommer också hennes vilja att leva. Familjen tvingas helt enkelt inse att läget kräver en ny, uppdaterad syn på moral och förväntningar om de vill se sin dotter lycklig.

"Plötsligt händer det. Man går in i en biosalong utan förväntningar och kommer ut golvad, storgråtande, fast med ett leende på läpparna, och med hjärtat in- och utvänt av alla känslor." Jonna Vanhatalo, MovieZine
 
 

Förhandsvisning 14 september

 
Filmen visas samtidigt i Stockholm och Malmö, måndagen den 14 september kl. 18:30. Biljetter bokas nedan via Eventbrite. Välj om du vill ha 1 eller 2 biljetter. De är gratis och fri placering gäller.

Stockholm: Boka dina biljetter här

Malmö: Boka dina biljetter här
 
Är biljetterna slut? Några extrabiljetter hålls alltid reserverade till MovieZines stödmedlemmar. Bli medlem på Patreon du också, så är du garanterad förtur på alla kommande förhandsvisningar.
 
Obs: Vi följer de rådande restriktionerna. Antalet platser per salong är begränsat till 50. Tänk på att hålla avstånd i foajén, och sprid ut er i biosalongen. Känner du dig sjuk - stanna hemma.

Kan du inte nyttja din bokade biljett? Avboka den via Eventbrite så kan någon annan få din plats.
 

"Babyteeth" får biopremiär över hela landet 18 september.

 
| 10 september 2020 15:00 |