Film

Skribent

Annons

9 juni 2021 | 17:00

Toppfilmer under 50-lappen i Discshops sommarrea

Discshop har just nu sommarrea där hundratals toppenfilmer har fått sänkta priser. Vad sägs om den galet action-ösiga "Birds of Prey" för bara 49 kronor?
MovieZine tipsar om prisvärda erbjudanden från våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar. Vi reserverar oss för eventuella slutsålda produkter och ändrade priser.
 
Japp, förr eller senare kommer de ju – de regniga dagarna då du mest av allt vill sitta inne och mysa med en schysst film. Discshop har just nu extrapris på hundratals filmer i sin sommarrea, där du kan skynda och fynda toppfilmer för bara 49 kronor styck!
 
 
Moviezine vill särskilt tipsa om den galna actionfilmen "Birds of Prey", där Margot Robbie gör en fenomenal tolkning av den otroligt charmiga men samtidigt smått psykopatiska Harley Quinn. Vänta dig både skratt och slagsmål i denna lyckade serietidningsaction, som förärades med ett högt betyg i Moviezines recension.
 
Large 04480eff8e763c76d0cd0ce1705b3920 aaaabuavewyzpq29 l3ff7efyuvauov wkl5chb3dqnhrx25ftlhtyh6wyie2skwuoiydthq4nly66vjqb izsnd5g ewi2u
 
För barnfamiljerna rekommenderar vi Disney Pixar-rullen "Framåt", eller varför inte filmen om Sonic, som faktiskt är överraskande bra! Ja, intet ont om den blå igelkotten, men få hade väl trott att en film om en pilsnabb igelkott med ett tv-spelsmanus tunt som ett vykort skulle kunna funka så bra.
 
Den som är mer ute efter spänning och fokus på en stark story gör bäst i att inhandla Christopher Nolans "Tenet" illa kvickt innan lagret är rensat.
 

Fler utvalda favoriter på filmrean:

 
 

Här hittar du alla erbjudanden från Discshops sommarrea

 
Vad tycker du verkar mest sevärt, och vilka filmer eller serier kan du tipsa oss andra om?
| 9 juni 2021 17:00 |