Serie

Skribent

Alexander Kardelo

19 december 2018 | 18:45

Vad är nya "Black Mirror"-filmen "Bandersnatch"?

Det verkar som att en långfilm baserad på den populära serien släpps redan i år.
Vi är många som väntar på nya avsnitt av "Black Mirror", som ryktades komma i slutet av december. Med inte många dagar kvar på året har Netflix ännu inte släppt ett officiellt premiärdatum... men den som söker på "Black Mirror" på Netflix hittar just nu något annat intressant. En sida som är reserverad för en ny långfilm!
 
 
Det verkar som att en originalfilm med namnet "Black Mirror: Bandersnatch" kommer ut någon gång innan nyår. Sajten Joe har grävt fram ytterligare info (olika information visas beroende på vilken enhet man tittar från), och det ser ut att bli en 90-minutersfilm tillåten från 15 år. På svenska Netflix visas enbart beskrivningen "Kommer strax".
 
"Bandersnatch" kommer med största sannolikhet att utspela sig i 80-talets London, vilket vi såg på de här inspelningsbilderna i april.
 
Det är inte klart hur "Bandersnatch" skiljer sig från ett vanligt "Black Mirror"-avsnitt. En del av de fristående historierna är redan lika långa som en långfilm, men vi kan anta att seriens skapare Charlie Brooker har något speciellt på gång här. Rykten talar om en premiär 28 december.
| 19 december 2018 18:45 |