RYKTE

Skribent

Carlos De La Vega

4 juli 2023 | 13:00

Utvecklingen av "The Last of Us Part 3" har kommit långt, enligt rykten

Efter HBO:s dundersuccé med sin tv-adaption är "The Last of Us" stekhett! Nu får vi nya rykten kring nästa spel.
"The Last of Us Part 3" är i full gång och inspelningen av motion capture förväntas äga rum senare i år. Huvudkaraktären Ellie återigen spela en betydande roll i den tredje delen. Detta enligt Twitterkontot ViewerAnon, känt för sina läckor inom Disneys Marvel-franchise.
 
Utöver detta har det läckt ut information om nya karaktärer i spelet. Enligt Twitteranvändaren DanielRPK får vi möta Lucas, en charmig karaktär som utvecklar en relation med en annan plundrare som gradvis blir mer mörk och kontrollerande. Mason, å andra sidan, är en ex soldat som slits mellan olika grupperingar och slutligen har vi Ezra som kommer vara någon form av antagonist.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
"The Last of Us Part II" fick betyget 4 av 5 av oss på MovieZine och utsågs till årets bästa spel 2020.
 
Det är viktigt att notera att dessa läckor ännu inte har bekräftats av utvecklaren och bör därför tas med en nypa salt. Vi vet dock sen innan att Naughty Dog arbetar på ett stort singleplayer-projekt vid sidan av multiplayer-delen av "The Last of Us".
 
För fans av "The Last of Us" återstår det att vänta på ett officiellt uttalande för att få mer information och klarhet kring "The Last of Us Part 3". Men att vi förr eller senare kommer få en fortsättning kan vi nog se som en självklarhet.
 
Utan att spoila för mycket, vad tyckte ni om "The Last of Us Part 2" ? Och ser ni fram emot mer?
| 4 juli 2023 13:00 |