Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

21 maj 2018 | 14:00

Underbara "The Marvelous Mrs. Maisel" förlängs med en tredje säsong

En av de bästa nya tv-serierna från 2017 är här för att stanna.
"The Marvelous Mrs. Maisel", med Golden Globe-vinnaren Rachel Brosnahan i huvudrollen, är klar för en tredje säsong hos Amazon Prime, rapporterade Variety under helgen.
 
Serien är skapad av "Gilmore Girls"-skaparen Amy Sherman-Palladino, den första säsongen landade på Amazon Prime i november förra året. "The Marvelous Mrs. Maisel" var en del av Amazon Primes pilotsäsong för några år sedan, vilket är när streamingjätten släpper en rad serie-piloter gratis och låter sina användare rösta fram favoriterna som är värda att få hela säsonger. Redan då fick den Rachel Brosnahan-ledda serien en beställning på två säsonger direkt.
 
Bara några månader efter premiären vann serien två Golden Globes, en för bästa komediserie och en för bästa skådespelerska i en komediserie. Med tanke på att den tidigare kritikerfavoriten hos Amazon Prime, "Transparent", kommer att läggas ned efter nästa säsong - verkar "The Marvelous Mrs. Masiel" bli nästa Amazons nya hopp om priser på de största tv-galorna framöver.
 
Det är ännu oklart när vi kan förvänta oss att få se den, sedan länge, redan bekräftade andra säsongen om Mrs. Maisel och hennes stand up-karrirär under 1950-talets USA.
 
Har du givit "The Marvelous Mrs. Maisel" en chans ännu? Kommentera gärna nedan !
| 21 maj 2018 14:00 |