Film

Skribent

Alexander Dunerfors

13 april 2014 | 23:01

Tyvärr - inget "Star Wars" för Benedict Cumberbatch

Glöm ryktena, det kommer inte att hända försäkrar skådespelaren.

En stor del av Hollywoods skådespelare har nämnts i samband med "Star Wars" det senaste året. Vilka som egentligen får roller i J.J. Abrams "Episod VII" borde vi få veta väldigt snart, för inspelningen drar igång i maj (och har faktiskt redan smygstartat med bl.a. miljöbilder på Island).

Men vi kan räkna bort Benedict Cumberbatch ur ekvationen. Han gör som Saoirse Ronan och berättar att han inte kommer att vara med i filmen:

- Jag skulle gärna vara en del av "Star Wars", men det blir tyvärr inte så, ska Cumberbatch ha sagt under OzComicCon i Australien.

Såvida han nu inte drar en ny "Star Trek Into Darkness" för oss, och ihärdigt förnekar rykten som senare visar sig vara sanna... Hittills vet vi iallafall att Chewbacca och R2-D2 garanterat är en del av filmen. Vi kan troligen också räkna med att återse Harrison Ford, Carrie Fisher och Mark Hamill på ett eller annat sätt.

"Star Wars Episod VII" har premiär 18 december 2015. Många mer nyheter kring den kommande filmen hittar du på vår Star Wars-sajt...

| 13 april 2014 23:01 |