Film

Skribent

Alexander Dunerfors

26 februari 2015 | 15:30

Premiär för två nya Beckfilmer i mars

Se den första trailern till "Beck - Invasionen" här.
Efter tittarsuccé i januari kommer nu ytterligare två nya Beckfilmer exklusivt till C More. Den 21 mars släpps "Beck - Invasionen" och den 28 mars följer "Beck - Sjukhusmorden". Båda i regi av Stephan Apelgren. Här är vad filmerna handlar om...

Beck - InvasionenEn död man hittas nedgrävd utanför Stockholm. Han går först inte att identifiera men när ytterligare en man hittas mördad får polisen anledning att tro att båda fallen har koppling till terrorverksamhet. Beck-gruppen tvingas nu samarbeta med Säpo, vilket inte är helt problemfritt.

Beck - Sjukhusmorden
När en kvinnlig patient avlider på ett sjukhus anklagar hennes son en läkare för att ha tagit livet av henne. Martin Beck och Gunvald Larsson tar sig an fallet som till en början ser ut att ha svaga grunder, eftersom sonen är en känd rättshaverist och den 80-åriga kvinnan var svårt sjuk. Men mycket tyder faktiskt på att hon bragts om livet.

Båda filmerna kommer på DVD senare i vår.

Just nu pågår inspelningen av ytterligare fyra Beckfilmer, som sägs vara de allra sista i serien. Dessa får premiär på C More och på DVD under 2016.
| 26 februari 2015 15:30 |