Film

Skribent

MovieZine

6 februari 2024 | 05:00

Kvällens tv-tips: Många stora stjärnor ville vara med i 2007 års helsköna heist-film

Brad Pitt, George Clooney och Matt Damon fick sällskap av Al Pacino och typ nio till.
"Ocean"-filmerna i regi av Steven Soderbergh bjuder alltid på många kända ansikten och sköna kupper. Den trettonde... förlåt, tredje filmen är inget undantag. Är den kanske rentav bäst i serien? Om inte annat - ett utmärkt exempel på hur en trilogi kan avslutas på topp! Ikväll kollar vi in "Ocean's Thirteen" på tv.
 
Handlingen rullar igång när Danny Oceans kompis blir lurad av Las Vegas mest hatade affärsman, Willy Bank, och nästan stryker med på kuppen. Ocean och hans gäng beslutar sig för att få Willy Bank på fall, med hjälp av deras gamla fiende Terry Benedict. Det handlar inte om pengar. Den här gången är det personligt...
 
 
Den stjärnspäckade filmserien har stoltserat med tunga namn som George Clooney, Brad Pitt och Matt Damon. Den här gången lyckades regissören Steven Soderbergh också värva den ikoniske Al Pacino, samt Ellen Barkin i en färgstark biroll. Andy Garcia och Don Cheadle får också plats i den imponerande ensemblen.
 
"Ocean's Thirteen" är lika stjärnspäckad som underhållande. Det är möjligen lite tunt, men man har aldrig tråkigt.
 
"Med facit i hand inser jag snabbt den tunna intrigen, men som heistfilm är "Ocean's 13" ett nöje (...) Det är full rulle från början till slut, med rappa repliker och några skratt på vägen förlåter man lätt bristerna och de slarviga manushålen" skrev Alexander Kardelo i MovieZines recension.
 
Här kan du se "Ocean's Thirteen":

• Ikväll 22:00 i Kanal 9
• Streama på Viaplay eller Tele2 Play
 
Se trailern nedan:
 
| 6 februari 2024 05:00 |