Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

25 januari 2018 | 00:00

Tv-serien av Stephen Kings "The Dark Tower" börjar spelas in i sommar

Hoppet såg länge ut att vara förlorat, men nu verkar det äntligen börja hända något med tv-versionen av Stephen Kings "The Dark Tower".
Långfilmen  "The Dark Tower" från 2017, med Idris Elba och Matthew McConaughey i huvudrollerna, blev ett fullständigt magplask när den gick upp på bio förra året. Den kammade till och med hem en plats på vår bottenlista över de 9 sämsta filmerna från 2017.
 
Efter problemen med långfilmen har det varit högst oklart om tv-serieversionen av "The Dark Tower" faktiskt skulle bli av - eller om projektet hade lagts på is i tystnad. Men enligt Omega Underground så kommer inspelningarna av tv-serien att dra igång redan nu till sommaren, trots allt. Stephen King har själv sagt att tv-serien kommer att vara en reboot och inte ha något med filmen att göra. 
 
 
Den tidigare "The Walking Dead"-showrunnern, Glen Mazzara, är klar som manusförfattare och showrunner för "The Dark Tower". Det är däremot fortfarande oklart vilka skådespelare som kommer att få axla rollerna och när vi kan förvänta oss att få se den. 
 

Läs också: Stephen King förklarar varför "The Dark Tower" underpresterade

 
Tror du att "The Dark Tower" kan fungera bättre som tv-serie än långfilm? Kommentera gärna nedan!
| 25 januari 2018 00:00 |