Spel

Skribent

Robin Cocks

24 oktober 2019 | 20:30

Tuffa beskedet: "The Last of Us Part 2" försenas

Tidigare i år fick vi reda på att det efterlängtade zombieäventyret "The Last of Us Part 2" skulle släppas den 21 februari 2020. Nu har vi fått reda på att spelet har blivit uppskjutet till maj 2020.
Många kommer bli rejält besvikna över nyheten om att "The Last of Us Part 2" har blivit försenat. Tidigare idag gick Sony och utvecklarna bakom spelet, Naughty Dog, ut med nyheten om att det efterlängtade zombieäventyret kommer släppas den 29 maj 2020 istället för 21 februari som var tänkt från början.
 
Spelets regissör, Neil Druckmann, har gått ut med ett ursäktande blogginlägg om varför "The Last of Us Part 2" har blivit försenat. 
 
 - Vi insåg att vi inte skulle ha tillräckligt med tid för att få spelet att leva upp till den höga nivån som vi kallar "Naughty Dog-kvalitét". Vid det skedet hade vi två val; kompromissa med delar av spelet eller avsätta mer tid för att polera det.  Vi valde det senare och det nya releasedatumet låter oss bli klara till den nivå att vi är helt nöjda med spelet medan vi också undviker enorm stress för utvecklingsteamet, säger Druckmann.
 
Hur tråkigt det här beskedet än är så anser jag personligen att det är bättre att ett spel försenas och blir riktigt bra istället för en produkt som kunde ha varit bättre om det bara hade fått mer tid.
 
 
"The Last of Us Part 2" släpps den 29 maj 2020 till Playstation 4. 
 
Vad tycker du om detta besked? Kommer du spela "The Last of Us Part 2"?
| 24 oktober 2019 20:30 |