Film

Skribent

Alexander Kardelo

19 september 2023 | 14:30

Travolta kan dyka upp i Tarantinos sista film

Det ryktas om en ”Pulp Fiction”-återförening i Quentin Tarantinos sista film, ”The Movie Critic”…
Vi har inte fått många casting-rapporter de senaste månaderna på grund av skådespelarnas strejk i Hollywood. Men desto mer utrymme för intressanta rykten kring heta roller.
 
Det sägs att Quentin Tarantino redan har hittat alla skådisar till sitt nästa filmprojekt, som sannolikt går under titeln ”The Movie Critic”. En av dem är John Travolta som spelade den dansande gangstern Vincent Vega i ”Pulp Fiction” (1994). Ryktet kommer från Hollywood-insidern Jeff Sneider.
 
 
Enligt ett annat rykte häromveckan ska huvudrollen som en sliskig filmkritiker på 1970-talet spelas av Paul Walter Hauser. Han är känd från bland annat ”Richard Jewell” och tv-serien ”Black Bird”. Ingenting är officiellt ännu... så ta alla rykten med en nypa salt och en 5 dollar shake tills strejken blåst över.
 
Vad vi vet med nästan all säkerhet däremot är att Quentin Tarantinos tionde långfilm också ska bli hans sista. Regissören som varit verksam sedan början av 90-talet har sagt att han vill avsluta den karriären med flaggan i topp - men han leker med tanken på att gå över till tv-serier istället.
| 19 september 2023 14:30 |