Film

Skribent

Thomas Linnaeus

27 april 2023 | 16:30

Ljuvlig action i 90-talsanda utlovas i trailern till nya “Transformers”

“Transformers: Rise of the Beasts” är den sjunde filmen i serien och nu har Paramount släppt en ny färsk trailer.
I sommar är det dags för nya “Transformers: Rise of the Beasts” och nu på branschmässan CinemaCon har Paramount släppt en ny trailer för den kommande filmen. Den nya robotfilmen tar inspiration från 90-talsserien “Beast Wars” som introducerade robotar med djurliknande utseenden.
 
 
Tanken med “Transformers: Rise of the Beasts” är att filmen ska fungera som en lättare reboot. En trilogi planeras, och Michael Bay har ersatts av Steven Caple Jr. (“Creed II”) på registolen, men är fortfarande kvar som producent. Peter Cullen, skådespelaren bakom Optimus Prime, är fortfarande med på tåget.
 
Nya för filmserien är stora namn såsom Pete Davidson (“Saturday Night Live”), Michelle Yeoh (“Everything Everywhere All at Once”) och Peter Dinklage (“Game of Thrones”) som alla kommer spela robotar.
 
Förutom “Transformers: Rise of the Beasts” planeras även en animerad film om robotarna. Här kommer vi att få se robotarna på deras hemplanet Cybertron och filmen ska fungera som en bakgrundsberättelse till hela “Transformers”-franchisen.
 
Premiär för “Transformers: Rise of the Beasts” blir den 9 juni.
| 27 april 2023 16:30 |